Vogue VO5230S 292936

Moteriški
Atributai

Akinių dydis Koks mano dydis?
139 mm
Kiti išmatavimai
21 mm
140 mm
49 mm 54 mm
Prekyboje
Planuojame išsiųsti: Antradienis 2.4.
Nemokama dovana, kurios vertė iki €6.59 , jei užsakymas viršija €80.00
Garantija ir autentiškumas
Kaina
€69.90
Į krepšelį arba

Apie Vogue

Diktuokite madas su Vogue akiniais. Vogue akiniai turi labai skoningą dizainą, kuris tinka bet kuriam aprangos stiliui. pasiruoškite būti dėmesio centre! Nereikia nė sakyti, kad šie išraiškingi akiniai skirti stiprioms asmenybėms ir žmonėms, turintiems išlavintą stiliaus jausmą!


Apie šiuos akinius

Ovalo forma puikiai tinka keturkampio, kvadrato ar trikampio veido formoms. Violetinė akinių rėmelių spalva puikiai dera prie žalių akių ir šviesių plaukų. Violetinė akinių lęšių spalva idealiai tinka norint iš esmės sumažinti šviesos ryškumą. Akinių lęšiai yra šviesėjančios spalvos, tai reiškia, kad tamsi viršutinės lęšių dalies spalva palaipsniui šviesėja. Toks akinių lęšių efektas, ne tik labai madingas, bet ir puikiai tinka vairuotojams - viršutinė, tamsi lęšių dalis blokuoja ryškius saulės spindulius, o apatinė šviesi lęšių dalis pageriną matomumą kelyje. Pagrindinė rėmelių medžiaga - lengvas, patvarus plastikas.

Originalūs produktai

Parduodame tik originalius prekės ženklus turinčius produktus. Akiniai, kuriuos užsisakote iš Alensa, jau yra mūsų sandėlyje. Visada stengiamės pristatyti prekes per trumpiausią įmanomą laiką. Norim, kad mūsų klientai būtų patenkinti ir laimingi. Jei užsakyti produktai neatitinka jūsų lūkesčių, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, stengsimės rasti geriausią kompromisą.