Oakley Holbrook Metal OO4123 412304

Moteriški Vyriški
Atributai

Akinių dydis Koks mano dydis?
142 mm
Kiti išmatavimai
18 mm
132 mm
43 mm 55 mm
Prekyboje
Planuojame išsiųsti: Antradienis 19.3.
Nemokama dovana, kurios vertė iki €6.59 , jei užsakymas viršija €80.00
Garantija ir autentiškumas
Kaina
€165.25
Į krepšelį arba

Apie Oakley

Oakley yra žinomas sportinės įrangos kūrėjas. Dizaineriai taip kuria įvairią produkciją, reikalingą kasdienei veiklai, tame tarpe ir akinius. Todėl, visai nesvarbu, ar esate tikras sportininkas, ar tiesiog mėgstate sportinį stilių, Oakley sukūrė akinių porą būtent jums!


Apie šiuos akinius

Kvadrato forma puikiai tinka deimanto formos veidui, o taip pat ir ovaliam ar apvaliam. Rėmelių spalva beveik visiškai juoda, todėl akinius labai lengva derinti. Atrodykite stilingai kiekvieną dieną! Žalia akinių stikliuko spalva iš esmės slopina ryškią šviesą, tokie akiniai puikiai tinka aktyviai veiklai lauke. Nors šie lęšiai neturi jokio papildomo efekto, tai nebūtinai yra blogai! Jei ieškote akinių , kurie tiesiog siūlo visą būtiną apsaugą - be jokių papildomų filtrų, kurie keičia objektų spalvą ar suvokimą, tuomet šis paprastas variantas kaip tik jums. Pagrindinė rėmelių medžiaga - patvarus metalas. Akiniai metaliniais rėmeliais - elegantiškam ir stilingam įvaizdžiui. Šie saulės akiniai idealiai tinka sportui ir kitai aktyviai veiklai lauke

Originalūs produktai

Parduodame tik originalius prekės ženklus turinčius produktus. Akiniai, kuriuos užsisakote iš Alensa, jau yra mūsų sandėlyje. Visada stengiamės pristatyti prekes per trumpiausią įmanomą laiką. Norim, kad mūsų klientai būtų patenkinti ir laimingi. Jei užsakyti produktai neatitinka jūsų lūkesčių, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, stengsimės rasti geriausią kompromisą.