Oakley Ejector OO4142 414202

Moteriški Vyriški
Atributai

Akinių dydis Koks mano dydis?
138 mm
Kiti išmatavimai
16 mm
139 mm
38 mm 58 mm
Prekyboje
Planuojame išsiųsti: Antradienis 2.4.
Nemokama dovana, kurios vertė iki €6.59 , jei užsakymas viršija €80.00
Garantija ir autentiškumas
Kaina
€165.25
Į krepšelį arba

Apie Oakley

Oakley yra žinomas sportinės įrangos kūrėjas. Dizaineriai taip kuria įvairią produkciją, reikalingą kasdienei veiklai, tame tarpe ir akinius. Todėl, visai nesvarbu, ar esate tikras sportininkas, ar tiesiog mėgstate sportinį stilių, Oakley sukūrė akinių porą būtent jums!


Apie šiuos akinius

Kvadrato forma puikiai tinka deimanto formos veidui, o taip pat ir ovaliam ar apvaliam. Rėmeliai apdirbti stilingos sidabrinės spalvos metalu dar vadinamu ruteniu. Oranžinė akinių lęšių spalva paryškina kontrastą ir objekto kontūrus. Raudona akinių lęšių spalva mažina akių įtampą ir paryškina objektų kontūrus. Akinių lęšiai padengti veidrodiniu sluoksniu. Toks sluoksnis palengvina regėjimą esant ryškiai ir spiginančiai šviesai. Šie akiniai yra su itin lanksčiais vyriais. Tad, jei mėgsti dažnai nusiiminėti akinius, šis modelis būtent tau! Pagrindinė rėmelių medžiaga - patvarus metalas. Akiniai metaliniais rėmeliais - elegantiškam ir stilingam įvaizdžiui.

Originalūs produktai

Parduodame tik originalius prekės ženklus turinčius produktus. Akiniai, kuriuos užsisakote iš Alensa, jau yra mūsų sandėlyje. Visada stengiamės pristatyti prekes per trumpiausią įmanomą laiką. Norim, kad mūsų klientai būtų patenkinti ir laimingi. Jei užsakyti produktai neatitinka jūsų lūkesčių, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, stengsimės rasti geriausią kompromisą.